Fitterfood

Ben je de laatste jaren sluipend een paar kilo aangekomen? Wil je je energieker voelen? Of wil je juist op een gezonde manier aankomen? Dat is makkelijker dan je denkt, mits je natuurlijk het juiste voedingsschema en professionele hulp krijgt. Doe daarom mee met ons Fitterfood-programma. Doorgaans start er iedere 8 weken een nieuwe groep.  

Voedingsschema en andere motivatiemiddelen

Afvallen is simpelweg een kwestie van meer energie verbruiken dan je binnenkrijgt via je voeding. Ingewikkelder dan dat is het niet. Maar precies weten hoeveel je mag eten, hoe vaak en hoe intensief je moet bewegen én je aan je plan houden is best lastig. Onze voedingscoaches staan voor je klaar om je door de moeilijke momenten heen te helpen! Na het volgen van een wekelijks voedingsschema en de rest van ons programma ben je slanker, sterker, fitter en (zelf)bewuster. De voedingsschema’s die we maken kun je eenvoudig volhouden. Je zult merken dat je je binnen enkele weken een stuk beter voelt. Wat houdt je tegen? Start nú!

Voor € 125,00 doe je mee met ons programma in groepsverband, hiervoor krijg je:

 • 8 weken intensieve begeleiding in groepsverband;
 • persoonlijke intake en bepaling doelstelling;
 • wekelijks een nieuw voedingsschema;
 • voedingsdagboek via onze WOC-app;
 • groepsgevoel en motivatie;
 • kleine groep; max 10 deelnemers per startmoment;
 • wekelijks weegmoment, huidplooimeting en cm-meting;
 • 6 keer een presentatie over relevante onderwerpen;
 • 2 keer een training gebaseerd op de doelstelling van deelnemers;
 • wekelijks nieuwe gemakkelijke recepten, trainingsschema’s en tips & tricks;
 • voor extra motivatie volg dit programma individueel voor € 175,-.

REVIEWS

TEVREDEN SPORTERS

Hanneke Smaardijk-Bergkamp

Door de bootcamp lessen aan te vullen met persoonlijke begeleiding en voedingsadviezen helpt Melissa Moest je op haar eigen persoonlijke en motiverende wijze om je doelen te bereiken.

Jessika Schinkel Wolfs

Ik ben zo blij dat ik bij de workout Company gestart ben. Mijn leven is echt veranderd! Ik voel me super fit en heb eindelijk het resultaat wat ik wil zien! Van mij zijn jullie nog niet af! Super bedankt Melissa en Willem!

Vivianne Spaans

Sinds ik bij Workout Company sport voel ik me zo veel fitter en heb ik echt het idee dat mijn lichaam er beter op wordt. Ook weten Melissa en Jan-Willem altijd goed en leuk les te geven.

Marjolein Lelieveldt

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit
wat een stel heerlijke en professionele trainers! blijven positief, spat er van af!

fitterfood-WorkoutCompany.jpg

Vergoed vanuit aanvullende verzekering

Heb je een aanvullende verzekering? Dan wordt het Fitterfood-programma ook nog eens vergoed door de zorgverzekering. Een extra motivatie om je voedingspatroon en levensstijl te verbeteren! 

Individueel Fitterfood-programma

We bieden het Fitterfood-programma ook aan als individueel programma voor € 175,00 mocht dat je voorkeur hebben. We zullen samen passende voedingsschema’s maken, je vorderingen individueel meten en je voedingsdagboek regelmatig samen bespreken.

Ook geven we je alle bijbehorende relevante informatie op momenten die jou uitkomen. Tijdens een vast moment per week spreken we de volgende week door en vindt de meting plaats.

Neem contact op
Scroll naar boven